top of page

 Terapi og coaching

Lær at forstå dine uhensigtsmæssige strategier - og forstå hvordan du kan ændre gamle handlemønstre og vaner.

Integrationen af kroppen i terapien giver varige forandringer, fordi vi arbejder direkte med nervesystemet, og vi skaber ny læring som lagres i hjernens dybere lag.

Ved at inddrage kroppen bliver det tydeligt, hvordan kroppen holdning og bevægemønster påvirker dit humør og dine tanker, og hvordan du kan bruge det til din fordel.  Med indsigt i hvordan hjernen egentlig virker - kan du lære at bruge dens faldgruber til din fordel, og vi vil træne konkrete teknikker og strategier til at kunne lave de forandringer du ønsker.

Traumer er bundet i vores fysiske væv, og påvirker vores bevægelser.

Viste du at både kroniske smerter og angst kan vedligeholdes af vaner?

Uanset om du søger personlig udvikling eller terapi for en specifik problemstilling som stress, OCD el lignende - kan et individuelt forløb give dig en større bevisthed og bringe dig tættere dit mål

Sidder på sofaen

Integrationen af kroppen i terapien giver varige forandringer, fordi vi arbejder direkte med nervesystemet og skaber ny læring som lagres i hjernens dybere lag.

Ved at inddrage kroppen, som holdning og bevægelse - bliver det tydeligt, hvordan det påvirker dit humør og dine tanker, og hvordan du med små justeringer, kan ændre dette. Med indsigt i hvordan hjernen egentlig virker - kan du lære at bruge dens faldgruber til din fordel, og vi vil træne konkrete teknikker og strategier til at kunne lave de forandringer du ønsker.

Sammen vil vi afdække om du har nogle ubevidste strategier som vedligeholder dine problemer - samt lære at forstå deres funktion.

Vores strategier og mønstre er baseret på vores tidlige erfaringer.

Har du oplevet, at noget trigger dig, og du reagerer anderledes end du egentlig ønskede, hvis du havde holdt hovedet koldt. Når følelserne aktiveres kraftigt - sættes den logiske tænkning ud af kraft, og kroppen fokuserer på overlevelse. Du genkender måske situationen, hvor du egentligt godt ved, at noget er ufarligt, fx at sætte en grænse eller bede om lønforhøjelse, men du får måske ondt i maven og bliver nervøs - måske undlader du helt at gøre det. Selvom det ikke er farligt, mærkes det alligevel farligt.

Når kroppen og vores logiske tænkning ikke spiller sammen - kan det være svært at få gennemslagskraft, at blive hørt og føle sig selvsikker. Det er derfor vigtigt, at få integreret kroppen ind i terapien - så du kan få oplevelsen af, at kroppen ikke kæmper imod dig - men at du kan navigere dit nervesystem og tage styringen over dine egne reaktioner, så de bliver mere hensigtsmæssige og du kommer til at leve det liv du gerne vil leve.

Integrationen af kroppen i terapien giver varige forandringer, fordi vi arbejder direkte med nervesystemet og skaber ny læring som lagres i hjernens dybere lag.

bottom of page